Talisman

Talisman

‘Als je een les echt hebt geleerd, heb je wijsheid verdiend. Je hebt alles wat je nodig hebt voor het succes dat je zoekt.’

Talisman

Wijsheid leer je met de jaren of niet? Weet je alles al? Als dat zo is, heb jij je les geleerd en je wijsheid verdiend.

Natuurlijk weet je alles al, we moeten het ons alleen herinneren. Bij sommigen gaat dit wat sneller dan bij anderen. Maar op het moment dat je je herinnert wat je moet weten, heb jij je les geleerd. En heb je alles wat nodig is om verder te gaan met je leven en succes te hebben. Maar wat moet je nu precies weten?

Wat je moet weten en dus herinneren is jouw levenspad en/of levensdoel, noem het jouw missie. Zodra je die weet, is er niets meer om bang voor te zijn. Niemand die jou tegen kan houden. Want jij weet jouw doel, jouw missie. Jij mag die uitdragen en heb daarmee niemand meer nodig. Vertrouw op je eigen kunnen en probeer niet te hard van stapel te lopen. Let op het tijdpad van Spirit, als Spirit het nodig vindt, leer je bij en ga je stappen verder. Niet jij bepaalt, maar Spirit bepaalt. Maak je er niet druk om en als de Spirits vinden dat jij te hard loopt, dan laten ze dat wel weten of voelen. Maak kleine stapjes en blijf voelen. Jij voelt de hindernissen en obstakels wel. Je bent op weg naar succes en niemand kan je tegenhouden, als jijzelf.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.