Solo Circusact

Solo Circusact

 

‘Je kunt het!’

20151205_095132~2

Weet je dat je alles kunt wat je wilt. Nee? Echt waar, niets is te lastig en niets is te zwaar. Je kunt alles, maar je moet het wel zelf doen. Niemand kan jou daarbij helpen, ja ze kunnen je de richting wijzen waarin je moet gaan. Maar als puntje bij paaltje komt, moet jij het doen. En je kunt het.

Alle wijsheid en alle kracht ligt in jou opgeborgen, niemand die jou iets hoeft te leren. Anderen weten niet wat jij weet of welke inzichten jij hebt. Misschien hebben ze iets soortgelijks meegemaakt, maar jouw wijsheid en inzichten zijn uniek voor jou. Nu je dit weet, kun je werken aan je zelfvertrouwen. Vertrouw erop dat alles waar je aan begint de steun heeft van de Hogere Macht. Die macht zal je helpen jouw taken te volbrengen.

Blijf bij jezelf en voel waar jij eindigt en de ander begint. Dat is belangrijk om goed gefocust te blijven op jouw taak.  Laat de ander zijn of haar problemen oplossen, help ze met richting geven waar ze moeten zoeken. Maar vertel ze niet de oplossing, dat is hun taak.’

Ga op weg met het vertrouwen dat je geholpen wordt.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.