Opvoeding

Opvoeding

‘Het leven is vol lessen. Wees bereid om te leren.’

Opvoeding

Het leven is vol lessen, maar is dat wel zo. Is de belangrijkste les die wij hier op aarde hebben niet de les om te herinneren wie we zijn? Alle wijsheid van de wereld is ons meegegeven, alleen weten wij dat niet nog niet of niet volledig. Als we kijken naar de mensen om ons heen, zij hebben allemaal de missie, net als wijzelf, om te helpen bij het herinneren. Cursussen die wij volgen, wat voor cursus dan ook, helpt ons herinneren wie wij zijn, waar we vandaan komen en waar we naar toe gaan.

Je weet misschien niet welke kant je op wil in het leven en als je het wel weet, weet je misschien niet waarom. Het belangrijkste echter is dat je dicht bij jezelf blijft. Niet zomaar lukraak elke cursus volgt die op je pad komt, sommige cursussen zijn valkuilen voor je, brengen je af van je pad. Aan jou is het om met heel je hart te kiezen en daarbij goed voelen en kijken of het wel jouw juiste afslag van je pad is. Wil je daar wel heen of mag je wachten op de volgende afslag.

Ook ik wilde zo graag mijn Reiki 2 halen, omdat ik allemaal signalen kreeg, zoveel mensen op mijn pad kreeg die mij naar een bepaald persoon leidde, dat ik dacht dat het mijn pad was. Ik heb mijn Reiki 2 gehaald, maar nooit het goede gevoel erbij gekregen. Ik wilde te graag en ging tegen mijn gevoel in. Nu weet ik dat beter naar mijn gevoel moet luisteren, maar wel mijn verstand erbij moet houden.

Voor iedereen geldt, volg je gevoel met je verstand. Ga niet blindelings een cursus beginnen. Zoek goed uit en kijk of je gevoel je blij maakt. En als je de cursus doet, blijf dan goed in contact met jezelf. Wees zeker van jezelf. We zijn hier om te herinneren wat we allemaal al weten, alleen weten we dat niet meer.

In Liefde en Licht
Opvoeding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.