Naar het onbekende

“Heb vertrouwen en alles zal worden onthuld.”

Heb vertrouwen en alles zal worden onthuldDurf jij ook nooit? Ik heb dat ook hoor. Ik moet weer wat onbekends gaan doen en ik durf niet.

Altijd als je iets moet gaan doen wat je nog nooit gedaan hebt, heb je een weerstand. Iets houdt je tegen om even dat ene te doen, waar het nu de tijd voor is. Maar dat mag je niet weerhouden om het te gaan doen, want die kans biedt zich niet voor niets aan. Het is een kans voor jou om verder te groeien in jouw leven. Je mag weer verder op reis gaan om jouw levensdoel waar te maken. Jouw zielenreis.

Ik ben het met je eens en die vraag stel ik mij ook vaak. (Vooral de laatste tijd). Hoe weet ik dat dat mijn doel is en dat ik dat moet doen? Dat weet jij niet, maar als alle vezels in mijn lichaam zeggen, waag die stap, dan zal het wel een bedoeling hebben. Het is sowieso weer een geleerde les. Een stap naar het onbekende, eindelijk in het diepe mogen gaan zwemmen. Wat zal daar weer gebeuren? Heb vertrouwen en alles zal worden onthuld.

Spirit heeft een doel met jou, de keuzes van jouw hart zijn de juiste keuzes. Maak ze en je zult niet teleurgesteld worden.

Namasté

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.