Magische Stroom

Magische stroom

‘Alles is verbonden door de universele stroom van het bewustzijn.’

Magische stroom

‘Ik heb een steen verlegd in een rivier op aarde’, een liedje van Bram Vermeulen en later van Paul de Leeuw, ‘Het water gaat er anders dan voorheen.’ Een heel mooi liedje over hoe kleine of grote dingen, onverwacht en onbedacht de loop van de dingen kan veranderen.

Dit werkt ook zo bij ons en in ons. Vrienden, dingen, gedachten bepalen hoe jouw leven loopt. Als er mensen weggaan in je leven, dingen veranderen, dan loopt jouw leven ook ineens anders dan voorheen. Dit komt omdat alles met elkaar, ongezien, in verbinding staat. Dit beseffen we wel, maar we schenken er geen aandacht. Wij zijn allemaal onderdeel van de Magische Stroom. Water in een riviertje met bochten, stenen, takken, blaadjes en alles stroomt mee of we moeten er om heen zien te komen. Sommige dingen slijten we uit zodat we erlangs kunnen, om andere dingen gaan we gewoon heen en laten we achter ons, als takjes en blaadjes die op een gegeven op de oever aanspoelen en daar blijven liggen.

Ons leven, een magische stroom van energie die constant in beweging is, onderdeel van het universele bewustzijn, een hele grote rivier met allemaal dingen die ons tegen proberen te houden, ons van richting willen laten veranderen, maar gewoon doorstroomt ondanks alles.

In Liefde en Licht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.