Magisch gebed

“Bid en zeg wat je graag wilt, luister naar de antwoorden, handel met vertrouwen.”

Bid en zeg wat je graag wilt, luister naar de antwoorden, handel met vertrouwenBid voor de vragen en mediteer voor de antwoorden. Dat is de manier. Maar hoe je bid en mediteert, is aan jou.

Bidden is een manier van vragen aan Spirit, die iedereen zelf in kan vullen. Je kunt je handen vouwen en stil zijn of gewoon Spirit vragen in woorden in plaats van gedachten. Mediteren doet iedereen ook op een andere manier. In stilte, met muziek op de achtergrond, of tijdens een wandeling op het strand of in het bos.

Het maakt eigenlijk niet uit. Waar het omgaat is dat je je vragen kwijt kunt aan Spirit en daarna de antwoorden krijgt. Zonder ze te verwachten, want tijdens die meditatie komen de antwoorden altijd zonder dat je weet welke vragen ermee beantwoord worden. Je mag gewoon vertrouwen hebben dat al jouw vragen beantwoord zullen zijn. Misschien niet op de manier waarop je dit verwacht, maar antwoord krijg je.

Jouw gebed is magisch, de antwoorden komen vanzelf, zolang jij vertrouwt op jouw gevoel en Spirit. Wees niet ongeduldig, verwacht niets, maar heb vertrouwen.

Namasté

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.