Magisch gebed

Magisch gebed

‘Bid en zeg wat je graag wilt, luister naar de antwoorden, handel met vertrouwen.’

Magisch Gebed

Bidden en vragen wat je graag wilt hebben , hoe doe jij dat? Vraag je het en laat je het dan los, of geef je zelf het antwoord al een beetje? En wat gebeurt er dan bij jou? Wat voel jij dan?

De meesten van ons bidden voor iets en vullen zelf al een antwoord in, hebben al een verwachting van hoe ze hun vraag ingevuld willen hebben. Maar daarmee is de werking van de vraag er al uitgehaald en kunnen ze er boven niet veel meer mee. Zodra je gaat bidden of hoe je het zelf ook wilt noemen, stel je vraag en laat het daarna los. Het universum kan dan aan de slag gaan en voor je gaan werken, daarna is het afwachten wat voor antwoord er komt. Als je je al een idee hebt over het antwoord, dan lukt het niet. Laat ik het proberen uit te leggen.

Als je een vraag stelt en je laat het los, dan kan het antwoord op heel veel manieren tot je komen. Misschien niet precies zoals jij verwacht had, maar op de manier waarvan het universum vindt dat het goed voor jou is. Als je alles precies krijgt zoals je het hebben wilt, dan is er niets meer aan. Op deze manier wordt er ook van jou misschien wel iets verwacht, zoals inzet ergens voor of krijg je kans aangeboden waardoor je dat kunt bereiken wat je gevraagd hebt. Het zal niet zo gaan dat het plotseling bij je aan de deur gebracht wordt. Dat kan wel, maar dan anders dan dat je gedacht had.

Stel alle vragen die je wilt, laat het los en heb geen verwachtingen over het antwoord. Laat God of het Universum zijn werk doen, heb vertrouwen dat je een antwoord krijgt, maar niet hoe je het antwoord wilt hebben. Heb vertrouwen, het komt allemaal goed en de antwoorden komen vanzelf, het is tenslotte een magisch gebed.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.