Langzaam maar zeker

Langzaam maar zeker

‘Langzaam maar zeker wint de race.’

langzaam maar zeker

Langzaam maar zeker begint mijn gevoel de overhand te krijgen. Wordt mijn pad helderder. Vreemd eigenlijk, ik doe niets anders dan gisteren en eergisteren, mijn levensritme blijft hetzelfde en toch verandert er iets.

Bij jullie zijn er ook dingen aan het veranderen, langzaam maar zeker wordt alles duidelijker en helderder. Groeien gaat langzaam en met geduld, heel veel geduld, maar het voornaamste onderdeel van jouw groei is zelfvertrouwen, het vertrouwen dat je het kunt, ondanks alles wat iedereen zegt. Sceptici in jouw omgeving blijf je houden, daar kun je twee dingen meedoen, negeren of gewoon met ze blijven praten en hun laten zien wat voor resultaten jij bij jezelf krijgt. Ze laten zien dat je daadwerkelijk groeit en krachtiger wordt en zelfstandiger.

Wij zijn allemaal mensen met een pad en een doel. Misschien heeft jouw pad veel kronkels en zijwegen en zijn andere paden rechter zonder zijwegen. Misschien groei jij langzaam en anderen sneller. De paden zijn echter allemaal even lang en aan het einde ligt jouw doel.

Onthoud het belangrijkste: een schildpad en een haas hebben op dezelfde dag oud en nieuw. Je kunt hard rennen en dan af en toe terug moeten omdat je iets vergeten bent of je doet het rustig aan en kijkt goed naar alle kanten en neemt alles mee wat voor jou is. Alles op zijn tijd.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.