Kompas

Kompas

‘Zo lang je je kompas oriënteert op het Ware Noorden – de richting van je hogere macht – zul je nooit verdwalen.’

Kompas

Een kompas geeft altijd het noorden aan. Het magnetische noorden wel te verstaan. Maar jij hebt zelf ook een kompas in jouw lichaam, een kompas dat altijd de richting aangeeft waarin jij wilt gaan. Probleem is alleen dat jij niet altijd de juiste richting opgaat, je volgt jouw kompas. Maar er is een manier om altijd de juiste kant op te lopen zonder te verdwalen. Maak verbinding met je Hogere Zelf en via jouw Hogere Zelf met de Hogere Macht.

Verbinding maken met je Hogere Zelf is verbinding maken met dat wat jou leidt, wat jou precies wilt vertellen wat je mag doen in dit leven, zonder oordelen en zonder voorbehoud. Het is de puurste kern van jezelf. Jouw Ziel en die is altijd verbonden met de Hogere Macht. Wees er niet bang voor, maar accepteer het en luister ernaar. Het vertelt jou alles wat nodig is om op jouw pad te komen en op jouw pad te blijven.

Het Ware Noorden is dus jouw Hogere Zelf met de verbinding met de Hogere Macht. Zeg gewoon dat je verbinding wilt met je Hogere Zelf en het gebeurt, zonder aarzeling. Luister en je zult en kan niet verdwalen. Echt niet. En als je vindt dat het zweverig klinkt, dat doet het ook. Maar het werkt wel.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.