Kompas

Kompas

‘Zo lang je je kompas oriënteert op het Ware Noorden – de richting van je hogere macht – zul je nooit verdwalen.’

Kompas

Soms vind ik het moeilijk om de hele dag spiritueel bezig te zijn, zeg maar de verbinding in stand te houden. En daar ben ik vast niet de enige in. Maar op die momenten merk ik wel dat het allemaal wat stroever loopt, ik voel minder, ben niet zo helder als dat ik wil. Vaak is er dan even een rustmomentje voor mezelf nodig, gewoon even de ogen dicht, om dat contact weer te maken en weer verder te gaan.

Ik heb het ook vaak als een kaart pak en aan een tekst wil beginnen, er is nog even niets. Maar zodra ik dan een letter op papier zet, dan lijkt het of mijn handen vanzelf gaan. Het stroomt. Waarschijnlijk maak ik op dat moment automatisch verbinding met mijn Ware Noorden en ga ik los. Dit geldt voor ons allemaal.

We hebben allemaal van deze periodes in ons leven dat het net even niet loopt. Dat is niet erg, maar onthoudt dat even een rustpauze, even je ogen dicht en focussen, die verbinding met jouw Ware Noorden weer tot stand kan brengen. Af en toe moet je even de weg hervinden, je weet hem wel, maar even gedesoriënteerd. Geen probleem, pak je kompas en zoek het Noorden op. Verdwalen is onmogelijk, hou je ogen op het kompas en het Ware Noorden.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.