Kiezen

Kiezen

‘Je moet nu een keuze maken.’

 20151112_104617~2

Heb jij je keuze al gemaakt? Ga je door op dezelfde, vertrouwde weg of durf je dat nieuwe pad in te slaan en te kiezen voor een heel nieuw leven? Een leven dat niet bepaald wordt door en voor anderen, maar een leven dat bepaalt wordt door jou. Ja, jou.

Het enige wat je nodig hebt op die reis is vertrouwen, vertrouwen dat alles wat je doet en wat er gebeurt ergens vastligt. Je kunt niet verkeerd gaan. Vertrouw op je intuïtie en volg je hart. Die twijfel in je hoofd is de stem van je ego. Je ego probeert je altijd te vertellen, dat het niet kan, dat je er niet slim genoeg voor bent of dat je niet de juiste papieren hebt. Maar wat je wel hebt is je hart. Als je hart zegt dat je het kunt, luister dan.

En ja, dan komt toch je ego weer zeuren en klagen, maar heb vertrouwen in jezelf. Je kunt het allemaal, je weet het allemaal. Doe het allemaal en je zult zien dat je leven een hele andere wending neemt en je mensen tegenkomt die je zullen helpen. Omdat ook zij hebben meegemaakt wat jij meemaakt en jou kunnen vertellen wat het is om die stap te zetten.

Durf je al of luister je naar je ego? Aan jou de keus. Maar kiezen moet je.

 In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.