Intentie

Intentie

‘Weloverwogen, heldere bedoelingen hebben de kracht om jouw wereld te veranderen.’

Intentie

Soms sta je ’s ochtend op met de bedoeling van alles te doen en dan komt er niks van terecht, want er gebeurt van alles tussen door. Hoe helder was jouw intentie toen? Was het een intentie van ‘Ik ga vandaag mijn huis eens doen.’ Of ‘Ik ga vandaag mijn huis eens doen!!!!!’ Met de laatste intentie was het voor Spirit duidelijk geweest wat je wilde, bij de eerste was het niet echt duidelijk. De tweede was heel krachtig, Tsjakka, en de eerste was ja, ach als er niets tussenkomt, dan ga ik mijn huis doen.

Zo is het met al onze gedachten en bedoelingen, hoe krachtiger gedacht of uitgesproken, hoe zekerder het is dat het ook daadwerkelijk gebeurt. Als jij echt wilt dat, dat elke dag een dag is waarin jij stappen zet en doelen bereikt, dan heb je de juiste intentie en dan zal jouw wereld veranderen. Maar als jij de intentie uitspreekt met half-half de gedachte dat het toch wel niet zal lukken, dan lukt het ook niet.

Wees altijd duidelijk met het uitspreken van jouw intenties, heb heldere en duidelijke gedachten, spreek ze krachtig uit en je zult zien dat er dingen veranderen in jouw leven. Dit is mijn intentie voor jullie en voor mijzelf, “Ik kan alles, want ik ben alles. Mijn leven wordt bepaald door mijzelf en niet door anderen. Ik ben goed zoals ik ben.”

In Liefde en Licht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.