Het hol van Oragon

Het hol van Oragon

‘Je wordt altijd beschermd en goddelijk geleid.’

Het hol van Oragon

Velen hebben de afgelopen tijd gemerkt dat het even allemaal niet zo soepel liep. Weinig energie, vermoeid, weinig tot geen verbinding met je gevoel, allemaal van dat soort dingen. Dat is allemaal niet erg, maar hoort bij de volle maan. Maar twijfel aan jezelf hoort daar nu net niet bij, want je hoeft niet te twijfelen aan jezelf. Jouw gevoel is er nog gewoon en je kunt alles nog wat je daarvoor kon.

Te allen tijde is de Spirit bij je en beschermt je en leidt je. Geen reden tot twijfel. De stappen die jij gezet hebt, zet je niet meer terug. Alleen is het tijd voor pauze, rust, alles op zijn plek laten vallen en laten groeien. Daarna mag je weer verder op dat pad waarvan je niet weet waar het heen leidt.

Ik zit zelf pas zo’n drie jaar op dat pad. Daarvoor was alles er al wel, alleen het was mijn tijd nog niet. Misschien maak jij ook zo’n fase door, je begint pas of bent al langer bezig. Die rustpauzes horen erbij, even retraite. Daarna weer vrolijk verder op je pad.

De kaart verwijst naar het donkere pad wat je betreedt, geen hand voor ogen kunnen zien en niet weten waar het heen leidt. Vertrouw op Spirit, vertrouw op je gevoel en alles komt vanzelf goed. Probeer niet te snel te gaan, want dat werkt niet. Alles komt op het moment dat het voor jou tijd is. Niet eerder en niet later. Vertrouw.

In Liefde en Licht

2 gedachten over “Het hol van Oragon”

  1. Hallo Fred,
    Alles klopt perfect, dus is het even een steuntje in de rug. Ik vind je kaarten altijd erg leuk en lees ze ook altijd, al vind ik ze niet altijd passend, maar dat is ook logisch. Maar deze is een schot in de roos! Prettige vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.