Het hol van Aragon

“Je wordt altijd beschermd en goddelijk geleid.”

Je wordt altijd beschermd en goddelijk geleid

Beschermd en goddelijk geleid. Mooi. Soms vind ik dit wel eens moeilijk. Maar andere kant is het ook mooi om te weten dat je beschermd en geleid wordt door een hogere macht.

Ik las ooit dat wij allemaal kinderen van Spirit zijn en dat we in zijn ogen allemaal perfect zijn en niets fout kunnen doen. Ik hou van die gedachte. Maar zul je zeggen, en al dat geweld in de wereld dan. Ja, dat schijnt er ook bij te horen. Spirit neemt je niet bij de hand om je langs jouw levenspad te leiden. Het is een weg die je zelf moet lopen en ondervinden, met vallen en opstaan.

Spirit beschermt jou en geleidt jou langs het pad. Maar weerhoudt jou er niet van om af en toe een zijpad in te slaan. Hij doet wel zijn best om jou weer op jouw pad te krijgen, maar als je dat zelf niet wilt, dan is dat zo. Dat is de vrije keuze in jouw leven. Jouw ontdekkingstocht naar nieuwe gebieden. Af en toe leidt zo’n zijpad je vanzelf weer terug naar de rechte weg, een andere keer moet je daar je best voor doen. Dat is niet erg, dat noem je leren.

Waar je wel erg in moet houden, iets dat ik belangrijk vind, is jouw zuiverheid en integriteit. Wees altijd eerlijk tegen jezelf, als je ’s ochtends niet in de spiegel naar jezelf durft te kijken, dan is er iets mis. Wees voorzichtig, maar niet bang om iets verkeerds te doen in je leven, maar blijf eerlijk naar jezelf toe.

Namasté

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.