Heilige Bron

Heilige Bron

‘De wereld is een weerspiegeling van je gedachten, gevoelens en geloof. Wees de liefde die je in de wereld wilt zien.’

20151202_094645~2

Als jij ’s ochtends in de spiegel kijkt, wie zie je dan? Zie je jezelf of zie je iemand anders? Lijkt die ander wel op jou of niet? Deze kaart vraagt je eens goed naar jezelf te kijken, te observeren en van jezelf te houden. Houden van jezelf is belangrijk, het verhoogt je gevoel van eigenwaarde en daarmee ook je beeld naar buiten. Want als je je van jezelf houdt, word je zelfbewuster, krijgt meer vertrouwen en je gaat stralen.

Kijk eens in de Heilige Bron en zie jezelf eens. Kijk eens naar wat je hebt bereikt in je leven en hoe mooi je leven is. Zie je die vonk in je ogen? Jij bent het evenbeeld van Spirit of was je dat vergeten. Behandel jezelf dan ook zo, met respect en integriteit, en je zult beloond worden.

Jouw unieke talent is niet alleen wat de wereld nodig heeft, maar wordt ook gevierd. Zie de liefde die jij in je hebt en strooi die uit over het water van de bron en je krijgt hem tienvoudig terug. Heb vrede met jezelf, want je bent mooi en er wordt van je gehouden. Handel zeker en met vertrouwen en je zult succes hebben, waar je ook maar naar op zoek bent.

In Liefde en Licht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.