Heel de pijn

Heel de pijn

‘Vergeving heelt de ziel.’

Heel de Pijn

Vergeven is vaak moeilijk. Iemand heeft jou iets aangedaan of jij hebt iets aangedaan en nu zit je ermee. Het zit in je hoofd en je kunt er niets mee. Het doet jou pijn in je hart en in je ziel. Er is dan maar 1 oplossing voor jou. Vergeven.

Wat is vergeven? Vergeven is de ander het niet meer kwalijk nemen dat hij jou iets heeft gedaan, of jezelf niet meer kwalijk nemen dat jij iets hebt gedaan. Vergeven is niet nu zijn we weer goede vrienden, want vergeven is geen vergeten. Je mag het wel bij je dragen, maar zo dat het jou niet meer raakt.

We hebben allemaal wel van die momenten, dat er dingen gebeuren waar je later spijt van hebt of een ruzie met hele goede vrienden die uitdraait op het verbreken van de vriendschap. Ja, zo is het dan maar. Maar vergeef jezelf en anderen wel, want het heelt jou en jij kunt weer lekker door met je leven. Je ziel heeft weer rust en je lichaam ontspant en je aura wordt mooier. Allemaal alleen door te vergeven en jezelf te vergeven. Loop niet rond met wrok, want je wordt er niet gezonder op.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.