Heel de pijn

Heel de pijn

‘Vergeving heelt de ziel.’

20151224_071915~2Deze kaart is voor jou nu. Het is tijd om te gaan helen, jezelf, de wereld, alles. Maar niet tegelijkertijd.

We gaan beginnen met rust, tijd om je ziel en je lichaam te helen. Niets anders doen, dan helen. Maar bij helen hoort vergeving. Vergeven betekent niet dat je weer vrienden moet worden met hen die je pijn hebben gedaan, maar je kunt het ze wel vergeven. Vergeven is niet zeggen tegen een ander dat het je niet geraakt heeft, want dat heeft het wel, maar zeggen dat je er nu genoeg van hebt dat het je geraakt hebt. Je geeft je ziel de ruimte om op te ruimen en te helen.

Deze kaart kan ook betekenen dat je taken als heler op je gaat nemen, heler van mensen of heler van de wereld. Misschien heb je het besluit genomen om geen vlees meer te eten dat niet diervriendelijk is of helemaal geen vlees meer. Of om meer water te gaan drinken of minder elektriciteit te gebruiken.

Het is tijd om te helen, maar ook tijd voor verzoening. Misschien zijn er mensen in jouw leven die je graag weer in je leven wilt, nu is het de tijd om tot verzoening te komen. Die problemen op te lossen die jou in de weg zitten of zaten, die het tegenhielden dat je mensen die je graag mag niet bij je hebt.

Geef het verleden ruimte, heel jezelf, heel de wereld.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.