Heel de pijn

Heel de pijn

‘Vergeving heelt de ziel.’

Heel de Pijn

Sommige kaarten krijg ik vaak in mijn handen, dit is er één van. Waarom, vraag je je dan af? Waarschijnlijk omdat het best moeilijk is om je ziel te helen, of tenminste dat is wat we allemaal denken. Maar als we er nu eens van uit gaan dat jouw ziel altijd puur en zuiver is en wilt blijven, ongeacht wat jij doet. Hoe zou dat zijn? Zouden we dan anders gaan leven of dingen anders doen?

Als mensen vergeven of jezelf vergeven elke dag opnieuw, elke moment van de dag opnieuw, nu het enige is wat je mag doen om rust in je leven te vinden en rust in je hoofd en hart te hebben, waarom doen we dat dan niet? Denk je dat het niet aan jou is om te vergeven, dat alleen God of welke energiebron dan ook dat mag doen? Ga dan eens terugdenken. Wie heeft jou geschapen, van wie kom jij af? Ben jij vergeten dat jij, ja jij, ook goddelijk ben? Dat alles wat jij zegt of denkt scheppend is? Dat je daarmee jouw eigen wereld schept en ook de omgeving dus waar je in leeft? En dus ook de mensen die bij jou zijn en naar jou toe komen? Waarom twijfel jij aan je goddelijke zelf?

Jij mag alles en iedereen vergeven in jouw leven, let wel, vergeven is niet vergeten. Vergeven is zorgen dat de pijn ervan jou niet meer raakt, zodat jij verder kunt met jouw leven in rust. En dat is wat we allemaal willen, leven in rust. Hoofd, hart en gevoel, alles in rust. Sta niet langer stil bij alles wat jou is aangedaan door anderen, wat heeft het jou voor voordelen opgeleverd? Geen één toch, alleen maar negativiteit. Laat het los, vergeef degenen die jou onrecht hebben aangedaan en leef jouw leven vanaf vandaag. Het is tenslotte jouw leven en niet van hen. Echt vergeving heelt de ziel!

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.