Dromenveld

“Je gedachten, gevoelens en je overtuigingen zijn altijd verbonden met je kwaliteiten.”

Je gedachten, gevoelens en je overtuigingen zijn altijd verbonden met je kwaliteitenDe meeste dromen zijn bedrog, maar als ik wakker wordt…..

De rest kennen jullie wel. Dromenveld, dromen zijn hersenspinsels die uit kunnen groeien tot werkelijkheden.

Wat heb jij altijd graag willen doen in je leven? Waar heb jij altijd van gedroomd? In die dromen zit een werkelijkheid, want ze laten zien waar jouw kwaliteiten liggen. Sommige mensen dromen van iets doen wat dienend is, zorg, politie, brandweer, horeca. Anderen dromen over bouwen, zijn altijd druk geweest met Duplo, Lego, of het bouwen van hutten, in ieder geval iets met hun handen. Met andere woorden, eigenlijk geeft dat al aan waar jouw kwaliteiten liggen. En dan kom je misschien niet in dat beroep terecht wat je graag wilde, maar uiteindelijk ga je toch de raakvlakken tegen met jouw dromen en misschien uiteindelijk zelfs wel in het gedroomde beroep.

Ik ben van jongs af aan al bezig met mensen helpen, wilde de horeca in. Kwam daar ook in terecht, maar ergens ging het mis en zat ik achter een bureau. Maar zat nog steeds mensen te helpen en dat doe ik nog steeds. Op welke manier dan ook. Dus je hoeft niet in je droombaan terecht te komen, maar probeer wel de verbanden met je droombaan te zien. En laat je niet tegenhouden, door niemand niet. Want het is jouw droom en dromen mogen uitkomen.

Namasté

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.