Denkwijze

Denkwijze

‘Echtheid is het wezen van kracht.’

Denkwijze
Denkwijze

Wat is echtheid? Echtheid is als je de verbondenheid weer voelt met Spirit en jezelf kunt zijn. Waarschijnlijk weet je al hoe je weer in verbinding komt met Spirit. Misschien heb je daar ook wel een mooie plek voor in je huis om even tot jezelf te komen. Maar Spirit is overal. Misschien heb je het wel eens gevoeld als je een bos in loopt of als je bij de zee op het strand bent. Het maakt niet uit waar je bent in de natuur, Spirit is aanwezig.

Echtheid is dus eigenlijk jezelf zijn zonder invloed van buitenaf en zonder reacties op het jezelf zijn. Dit is vaak wel moeilijk omdat we automatisch reageren op de buitenwereld. Maar daar ontkomen we niet aan in de huidige maatschappij, het enige wat we hieraan kunnen doen is vaak om een beschermlaagje om onszelf heen te leggen. Ik ga niet uitleggen hoe ik dat doe, want dat is mijn manier en iedereen heeft hier een eigen manier voor. Kom je er echt niet uit, zoek dan even op internet, daar staan er zat en iedereen doet het anders.

Als je even vast zit, ga dan even de natuur in. Lekker naar het bos, het strand of zomaar even lopen in de natuur. Vind je echtheid terug en blijf dicht bij jezelf, blijf jezelf.

In Liefde en Licht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.