De bottenverzamelaarster

Bottenverzamelaarster

‘Je bent heel en hebt alles in je wat je nodig hebt.’

De Bottenverzamelaarster

Soms trek je een kaart en moet je gelijk aan iemand denken. Dat had ik vandaag ook. Wat anderen mensen ook over je denken en zeggen, weet dat dit allemaal voortkomt uit jaloezie. Jij hebt alles in je wat je nodig hebt om jezelf gelukkig te maken, daar heb je niemand voor nodig.

De bottenverzamelaarster doet nuttige dingen, zij verzamelt alles wat anderen schijnbaar niet meer nodig hebben. Dit doet zij ook voor jou, alles wat jij schijnbaar niet meer nodig hebt verzamelt zij voor jou. Zij vraagt jou eens te kijken naar jezelf, waar zit de pijn bij jou? Zoek hier eens goed naar, kijk eens waar de pijn zit die jou door anderen is aangedaan. En kijk dan eens of jij daar nog steeds mee bezig bent. Zo ja, geef de pijn dan aan de bottenverzamelaarster en laat haar hem bewaren voor je. Jij hoeft daar niet zelf mee rond te lopen, het heeft voor jou geen nut om hem bij je te dragen. Het kost jou alleen maar energie en die kun je wel beter gebruiken.

De bottenverzamelaarster werkt ook andersom, elke keer dat iemand jou pijn heeft gedaan, heeft zij de echte waarheid bewaard. Jij bent misschien verder gegaan met een aangepaste waarheid, maar zij ziet en weet wie jij echt bent. Kijk vandaag eens in de spiegel en kijk eens diep in de spiegels van je ziel. Kijk eens of je daar de echte jou ziet en vraag dan de bottenverzamelaarster om jou te helpen om de echte waarheid weer te laten zien. Om weer de echte jou te worden.

In Liefde en Licht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.