Boze geesten

Boze geesten

‘Angst is een illusie. Kies iedere dag voor liefde. Vergeef jezelf en anderen.’

boze geesten

Wat als je vrij kon leven zonder angsten, zonder mensen om je heen die constant aanmerkingen maken op je doen en laten, wat zou je dan doen?

Ontspan eens, maak je eens vrij van die gedachten en laat het leven jou eens leiden in plaats van dat jij het leven leidt. Dat klinkt misschien raar, maar wiens leven leid jij? Jouw leven of dat van jouw omgeving. De angsten die jij hebt om niet in een kringetje te passen, om iets raar te doen, zijn een illusie van jouw ego. Jouw ego wil graag een zo rustig mogelijk leven zonder rare dingen, met alleen maar aandacht voor het ego. Maar jij bent je ego niet en je ego is niet wie jij bent. Jouw ego is een eigen entiteit gevormd uit de gedachten van vroeger en alles wat je ingeprent is in jouw leven. Verward? Dat klopt, want als jij dit nooit geweten hebt, dan heb jij nooit jouw leven geleden, nooit het leven geleden wat jij eigenlijk wilt.

Maar wat als je dat wel wilt, het leven leiden wat jij wilt? Misschien moet je dan eens minder gaan luisteren naar je ego of helemaal niet luisteren en je ook niets aantrekken van je omgeving. Ga leven naar je hart, in plaats van secretaresse werken in de horeca wat je altijd gewild hebt of in plaats van een baan als boekhouder ga je tuinen ontwerpen en onderhouden. Ik kan niet in jouw hart kijken, ik weet niet wat jij ziet als jouw beperkingen, maar jouw beperkingen zijn een illusie, geen feit. Mensen met een lichamelijke of een geestelijke beperking zien dat zelf vaak anders dan dat wij het zien. Gelukkig maar. Iedereen mag gaan werken met zijn of haar talenten, niet beperkt door diploma’s of hokjes waar je in zou moeten passen.

Doe wat je hart je ingeeft, volg het en wordt gelukkig.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.