Boze geesten

Boze geesten

‘Angst is een illusie. Kies iedere dag voor liefde. Vergeef jezelf en anderen.’

boze geesten

Wakker worden in de ochtend en dan al bang zijn voor wat er komen gaat of niet. Of wakker worden in de ochtend en dan kiezen voor de liefde en vrolijk de dag in gaan? Welke keuze maak jij bewust of onbewust?

Het is vaak een moeilijke keuze, die je mag maken. Belangrijk is wat er in je leven gebeurt of gebeurd is. Oftewel hoe sta jij in het leven? Leven met angst is nergens voor nodig, je bent bang voor je eigen gedachten en wat anderen van je denken. Dat is de ergste angst. Maar denk eens na, is dat belangrijk voor jou om te leven? Wat anderen van je denken? Nee toch. Dat is nergens voor nodig, jij hebt alles in je om te groeien en mooi te zijn, zonder de hulp van anderen. Die boze geesten zijn hersenspinsels, loze gedachten die je zelf tot waarheid laat komen.

Ik heb er ook mee te maken, maar in steeds mindere mate. Alleen maar omdat ik zelf de beslissing genomen heb, om er niet meer bang voor te zijn. Om stappen te maken, twijfel blijft altijd (voorlopig tenminste), maar ik laat het niet mijn leven bepalen. Jij toch ook niet?

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.