Boze geesten

Boze geesten

‘Angst is een illusie. Kies iedere dag voor liefde. Vergeef jezelf en anderen.’

boze geesten

Boze geesten ontstaan als we boos zijn, kwaad zijn op iemand of op ons zelf. We voeden ze en laten ze groeien door boos te blijven op alles en iedereen. Dat zorgt er weer voor dat we de verbinding met het Hogere Zelf kwijtraken en dat we de verbinding met ons gevoel kwijt raken. Wat kunnen we daaraan doen?

Er zijn verschillende manieren en iedereen heeft daarvoor wel zijn eigen ritueel. We kunnen de engelen vragen om de energetische koorden tussen ons en anderen te verbreken, we kunnen Spirit vragen om ons te vergeven en de anderen, maar we kunnen ook elke dag wakker worden en ons zelf een dosis liefde geven. Gewoon door in de spiegel te kijken en een compliment te geven aan onszelf. Elke keer als we boos zijn, kijken waarom we boos zijn, want vaak spiegelen we onszelf op de ander. En die reflectie bevalt ons niet altijd. We worden dan ook niet boos op de ander, maar op onszelf omdat we niet geconfronteerd willen worden met bepaalde eigenschappen van onszelf. Iemand noemt dit zelfgecreëerde entiteiten. Wij kunnen deze alleen oplossen door kritisch naar onszelf te kijken en deze problemen op te lossen. Niet gemakkelijk, maar wel beter voor ons.

Probeer elke dag jezelf een compliment te geven en als dat lukt, probeert het dan de hele dag vol te houden. Vergeef jezelf ook elke keer als je iets fout doet of boos bent, zeg tegen jezelf dat je van jezelf houdt. Klinkt misschien heel vervelend en narcistisch, maar het werkt wel.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.