Boze geesten

Boze geesten

‘Angst is een illusie. Kies iedere dag voor liefde. Vergeef jezelf en anderen.’

boze geesten

Boze geesten worden geboren wanneer je wordt gekwetst en je iets belangrijks hebt verloren door die ervaring. Vanaf dat moment, als jij je heelheid verliest, blijven ze als een schaduw bij je. Wat is dus belangrijk voor jou om elke dag te doen? Jezelf helen, jezelf vergeven en anderen vergeven, anders word je niet meer heel en zorg je niet goed voor jezelf.

Maar om jezelf heel te houden, is best wel moeilijk. Kleine dingen waarom je boos wordt, zoals je teen stoten aan een bed, is al voldoende om je heelheid te verliezen en een boze geest aan te maken. Grotere dingen weet je zelf ook wel, ruzie met familie, vrienden, collega’s, allemaal momenten waarop boze geesten worden aangemaakt. Maar ook dingen uit je verleden of dingen die je over jezelf denkt, zijn al voldoende om boze geesten aan te maken.

Hoe kun je dit oplossen? Zorg elke ochtend dat je geaard bent en bescherm jezelf. Denk aan vrolijke dingen, vergeef jezelf voor alle dingen die verkeerd gaan. Maar het belangrijkste van alles is dit: je bent een mens en een mens mag fouten maken. De boze geesten helpen je hieraan ook herinneren. Vergeet niet dat je ook een vonk goddelijkheid in je hebt. Vraag Spirit om je te helpen helen. Wonderen kunnen gebeuren en gebeuren ook. Laat negativiteit los.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.