Bottenverzamelaarster

Bottenverzamelaarster

‘Je bent heel en hebt alles in je wat je nodig hebt.’

 20151230_095446~2

Wanneer we jong zijn kunnen we de hele wereld aan, totdat anderen ons dingen gaan vertellen waardoor we gaan twijfelen aan ons zelf. Twijfelen aan wie we zijn, wat we zijn en waarom we zijn zoals we zijn. We gaan twijfelen aan ons zelfbeeld.

Deze kaart vraagt je om goed te kijken naar jezelf, naar je omstandigheden en reacties op anderen. Telkens als anderen op ons reageren, vooral als we jong zijn, verschuift onze waarheid. Zien wij dingen anders omdat anderen dat zeggen over ons. Zien wij onszelf niet meer als mooi, lief, knap, aardig of slim. Maar de bottenverzamelaarster heeft alles van ons bewaard. Zij heeft alles bewaard op de plek waar niemand er ooit bij kan komen, een plek waar alleen jij toegang toe hebt. Zij herinnert je eraan dat de waarheid over jezelf in jezelf zit. En nergens anders. En dat wat anderen ook over je zeggen, jouw waarheid is dé waarheid.

Mens je bent mooi zoals je bent, wat anderen ook zeggen. De bottenverzamelaarster heeft alles voor jou bewaard op de plek die het best beschermd is. De bottenverzamelaarster is jouw innerlijke hulpbron. Als jij gelooft en vertrouwt dat het er is, dan is het er. Door bewust-zijn hoeven de wonden uit het verleden jou niet te beperken.

Je hebt alles in je wat nodig is, aan jou om het vinden en te gebruiken. Je bent heel.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.