Bevriezen

Bevriezen 

‘Voor alles is een tijd. Nu is het moment aangebroken om bepaalde activiteiten koud te zetten terwijl je rust.’ 

Het is tijd om het even rustig aan te doen en na te denken over wat echt belangrijk voor je is. Waarschijnlijk heb je heel veel ideeën in je hoofd en wil je ze zo snel mogelijk uitvoeren. Maar neem even rust en probeer prioriteiten te stellen. Wat is echt belangrijk?

Net als de winter een periode is voor de natuur om te rusten, hebben wij die periode ook nodig. Rusten wil zeggen even nietsdoen, tot rust komen om straks met nieuwe energie dingen weer te kunnen oppakken. Neem de tijd om over alles wat nu in je hoofd zit op een rijtje te zetten en te gaan kijken wat echt belangrijk voor je is.

20151120_095300~2

Maak een prioriteitenlijstje, in je hoofd of op papier, en ga eens kijken wat je nu echt wilt, wat je interessant vindt en wat je wil gaan doen omdat anderen het ook doen. En ga dan strepen, zodat je hartenwensen overblijven. Ik denk dat daar mooie ideeën bij zitten waar jij blij van wordt als je ze gaat doen. En dat hoeft niet vandaag te zijn of morgen, dat kan ook volgende week, volgende maand of volgend jaar. Belangrijk is dat je de rust neemt om erover na te denken en misschien neemt alles wel een hele andere wending dan je dacht. Ontspan en luister naar jezelf, droom je dromen en kijk waar het je brengt. Het wordt vast mooi.

 In Liefde en Licht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.