Betrokkenheid

Betrokkenheid

‘Elke betrokkenheid is een verantwoordelijkheid die vanuit je hart, geest, lichaam en ziel komt. Het is tijd om verbindingen aan te gaan.’

Betrokkenheid

Samenwerkingen die je aangaat met iemand zijn samenwerkingen die altijd doorlopen. Niet op het moment dat je ze aangaat of elkaar ziet, altijd. Dit betekent dat ook de verbinding met Spirit 24 uur per dag, 7 dagen per week aanwezig is en onderhouden mag worden. Je hoeft niet constant met Spirit bezig te zijn, zolang je je maar bewust bent van de samenwerking en hiernaar handelt.

Dit is voor sommige mensen nog steeds moeilijk. Een aandachtspuntje om aan te werken en te schaven. Maar zodra die verbinding met Spirit een constante factor wordt, dan helpt het niet alleen jou en je hogere zelf, maar ook de anderen om je heen.

Alle andere verbindingen die je aangaat mogen net zo behandeld worden als de verbinding met Spirit, met een uitzondering. De verbinding met Spirit komt altijd van twee kanten. Hij is er constant voor je. Wees je bewust van je verbindingen met anderen en de mate waarin je hierbij betrokken wilt worden, maar doe het altijd met heel je hart en ziel.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.