Berg

“Je kunt ieder obstakel overwinnen. Dit is het moment om dit te gaan doen.”Je kunt ieder obstakel overwinnen. Dit is het moment om dit te gaan doen

Ergens als een berg tegenop zien? Ja, soms heb je dat. Ik wil al een tijd een motivatiebrief schrijven, maar ben beetje bang.

Dat gevoel kennen we allemaal. De een om brieven te schrijven, de ander om zichzelf te laten zien. Weer een ander vindt wat anders eng, maar het punt blijft: we zijn allemaal wel ergens bang voor. Maar is dat nodig?

Nee, want diep in je hart weet je dat datgene waar jij zo bang voor bent, wel datgene is wat jij leuk vindt om te doen, waar heel je hart en ziel in ligt. Waarom zijn we dan bang en zien we er als een berg tegenop? Niemand weet het, maar ik denk dat Ego hier heel belangrijk is. Dat vervelende figuur regelt jouw leven op de meest comfortabele manier. Zodat het gewoon voorbij glijdt, als water om een berg. Maar wat als we die berg nu eens beklimmen en eroverheen gaan of een tunnel graven en hem gewoon negeren? Eng hoor. Of we blijven gewoon staan waar we staan en leven ons comfortabele leven verder.

Ik ga die brief schrijven, en jij, ga jij ook die stap wagen en anderen laten weten wie je bent, wie je werkelijk bent?

Namasté

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.