Bedroefd

Bedroefd

‘Verlies is een onderdeel van het leven. Laat het los en laat de tijd je helen.’

Bedroefd

Soms is het moeilijk om afscheid te nemen van dromen. Het is iets wat je hebt gewild in je leven, iets wat volgens jou precies bij jou paste. Dromen zijn niet altijd bedrog, ze komen soms ook uit. Waar wij alleen niet bij stilstaan is dat je levenspad, je zielspad, al vastligt op het moment dat je geboren wordt.

Op het moment dat jouw ziel besluit weer naar aarde te gaan, tekent het een contract. In dat contract staat wat het op aarde mag gaan doen. Maar dan kom jij op aarde in een gezin met gedachten en ideeën en door je omgeving word je een bepaalde kant opgeleid. Dat is niet erg, dat hoort ook bij je. Maar soms merk je aan jezelf dat je daardoor niet echt gelukkig wordt, je doet dingen met tegenzin. Dat is een teken dat je niet op je zielspad zit. Aan jou dan de keus om te blijven hangen in waar je mee bezig bent of om het los te laten en op zoek te gaan naar iets waar je blij van wordt. Dit geldt niet alleen voor werk, maar ook voor relaties en vriendschappen.

Je verliest daardoor misschien wel veel, maar daar komt meer voldoening voor terug. Je krijgt weer plezier en je voelt je goed. Je bent op het juiste pad gekomen.

Wat heeft dit nu allemaal met de kaart van vandaag te maken? Alles wat je verliest in het leven, is met een reden. Soms doet het heel veel pijn en heb je er lang last van. Sommige dingen doen minder pijn, maar alles wordt geheeld door de tijd en al het verlies is met een reden. Die reden zien wij vaak niet op dat moment, maar in de loop van de tijd komt dat wel. Vertrouw erop, zelfs als jij zo diepbedroefd bent, dat je denkt dat het nooit meer overgaat. De tijd heelt alles, littekens blijven er misschien wel, maar alles wordt geheeld.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.