Afzondering

Afzondering

‘Ik voel me prettig in mijn eigen vel, omdat ik me losmaak van het aardse om zo mijn geest te voeden.’

Afzondering

Je hoofd is vol met allerlei zaken, belangrijke en onbelangrijke. De onbelangrijke zaken nemen steeds meer ruimte in en je kunt je hoofd niet goed meer bij de belangrijke zaken houden. Daarom is het tijd om je hoofd leeg te maken, even weg van alles, ruimte maken voor jezelf. Nu is dat in deze tijd niet gemakkelijk. Alles en iedereen eist jouw aandacht op, terwijl jij tijd voor jezelf wilt om verder te kunnen groeien.

Wat kun je doen om tijd voor jezelf te krijgen? De belangrijkste is: zet je telefoon even een uurtje uit en ook niet op je computer of laptop. Besteed dat uurtje dan eens aan iets wat echt voor jezelf is. Iets van jou alleen. Ga lekker een uurtje wandelen, met of zonder hond, misschien vind je schilderen of tekenen leuk of misschien kun je wel goed schrijven. Het maakt niet uit wat je doet, een uur mediteren mag ook. Maar ga iets doen voor jezelf, zonder jezelf af van de wereld.
Me-time, You-time. Hoe je het ook wilt noemen. Maak ruimte om je hoofd leeg te maken en weer terug te keren tot de essentie van het leven. Kijk wat voor jou echt belangrijk is in je leven. Richt je aandacht daar op en besef dan dat het leven niet zo moeilijk is.

In Liefde en Licht

Een gedachte over “Afzondering”

  1. Geweldige kaart. En probeer steeds tijd vrij te maken voor mezelf. 2x per jaar las ik weekend in en trek me terug in de nederlandse bossen. Nu vrijdag is het weer zover. Genieten van tijd voor mezelf. Als dan deze kaart komt, besef je dit is goed,,ik wens iedereen een fijne zonnige dag van uit mijn hart. Dank jullie voor al de steun die ik hier al mocht ontvangen. En voor wie er nog aan twijfelde, De Wereld is PRACHTIG..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.