Afzondering

Afzondering

 

‘Ik voel me prettig in mijn eigen vel, omdat ik me losmaak van het aardse om zo mijn geest te voeden.’

20151122_110126~2Mijn kaarten komen om de zoveel tijd terug. Zo ook deze. Waarschijnlijk omdat we ons nog teveel bezig houden met het aardse en ons te weinig verbinden met het hogere. Verbinden met het hogere is belangrijk voor ons. Het zorgt voor balans in ons leven, het laat ons de verbinding maken met ons gevoel. Niet alleen het harde aardse bestaan, waar alles draait om macht, geld, status en religie. Maar met wie we werkelijk zijn.

Deze kaart vraagt je om stil te worden en te luisteren. Luisteren naar jezelf, zonder oordeel te vellen en vragen te stellen, alleen maar luisteren. En als je dan stil bent, luister dan naar wat je geest je vertelt. Wat je eigenlijk bent en wat je mag doen voor deze wereld. Waarschijnlijk ligt dit totaal niet in lijn met wat je werkelijk doet in het leven. Maar dat geeft ook niet. Zolang je je er maar van bewust bent.

Als jij morgen met een andere instelling naar je werk gaat, dan ben je al een stap verder. Als jij morgen of vandaag al de wereld anders benadert, niet met de gevoelens in je hoofd maar die uit je hart, dan heb jij al een verschil gemaakt in de wereld. Maar omdat te kunnen doen, mag je eerst stil zijn.

Als je stil geweest ben, heb je weer nieuwe energie, je bent weer opgeladen. En die nieuwe energie heeft aantrekkingskracht, want mensen met die energie trekken elkaar aan. Die energie zorgt ervoor dat je leven zich anders gaat afspelen, dat dingen vloeiender lopen. Dat er ineens dingen of mensen op je pad komen, die je nodig hebt of die jou nodig hebben. Synchroniciteit. Wees je ervan bewust, leef bewust, het komt jouw kant op. Maar zoek er niet naar, het zal jou vinden.

In Liefde en Licht

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.