Aan de grond

Aan de grond

‘Overgave en acceptatie zijn de sleutels naar vrijheid.’

Aan de grond

Als je het allemaal niet meer weet en alles om je heen werkt tegen je, wat doe jij dan? Ga je zitten en doe je niets meer of……. geef je je over en accepteer je het feit?

Als je blijft zitten en je doet niets meer, heb je verloren. Geef je je over en accepteer je het dan, ben jij de overwinnaar. Het ziet er in het begin misschien niet zo uit en het voelt misschien niet zo, maar je hebt gewonnen. Je hebt namelijk geaccepteerd dat je aan de grond zit. Vanaf nu is er alleen nog maar een weg naar boven toe, hiervoor mag je wel aan het werk. Beginnen met het herbouwen van je leven en van je toekomst. Geef een feestje, feliciteer jezelf en start opnieuw.

Jouw leven is te waardevol om niets mee te doen en niets meer te doen als je aan de grond zit. Alles wat jij doet heeft waarde, niet alleen voor jou, maar zeker voor iedereen om je heen. Door jouw leven veranderen ook de levens van anderen. Toen jij geboren werd, werd je als een sten in een rivier. Door die steen stroomt het water anders dan de minuut daarvoor, niets is meer hetzelfde. Heb je je dat wel eens gerealiseerd? Mensen die zeggen dat ze niets zijn in de wereld en dat ze er toch niet toe doen, hebben het helemaal mis. Ik gebruik hem zelf vaak: ‘Je bent geen druppel in een oceaan, maar de oceaan in een druppel.’

Iedereen doet er toe in de wereld, ook als je aan de grond zit en het niet meer weet, jij doet er toe. Laat zien dat je er bent, mensen rekenen op je.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.