Aan de grond

Aan de grond 

‘Overgave en acceptatie zijn de sleutels naar vrijheid.’

20160106_100238~2Vastzitten met je gedachten, even niet meer weten welke stappen je mag maken om verder te kunnen. Zo gewend zijn aan patronen in je leven, dagelijkse rituelen waarin je vast zit, dat je het even niet meer weet. Maar je wilt wel verder, je weet dat je verder mag. Maar hoe?

Geef je over aan de situatie en accepteer hem. Zodra je de situaties volledig accepteert en omarmt, zul je zien dat er ineens mogelijkheden zijn en komen om aan de situatie te ontsnappen, jezelf te bevrijden. Nieuwe kansen en richtingen te zien om jouw stappen te kunnen maken. Door ‘out of the box’ te denken, kunnen we ineens andere oplossingen tegen komen die wel leiden naar een nieuwe pad. Misschien zelfs wel manieren waar we nooit aan gedacht hadden.

We zitten vaak zo vast in denkpatronen dat we geen oplossingen zien voor een situatie, maar dan ineens is daar iemand die jou iets verteld waardoor je net dat inzicht krijgt dat nodig is voor een nieuwe richting. Probeer alles niet alleen op te lossen. We zijn er om elkaar te helpen, vraag hulp als je er niet uit komt en misschien opent het hele nieuwe mogelijkheden.

In Liefde en Licht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.