Dagelijkse Kaart

Donderdag 5 november 2015

 

Details, Details

 

‘De krachtigste patronen worden gecreëerd met de kleinste details. Besteed er aandacht aan.’ 

Dit is een mooie kaart met heel veel details. Details waar je ook op moet gaan letten in je leven. De grote lijnen zijn niet zo belangrijk op dit moment. Het gaat juist om dat kleine, dat wat je normaliter nauwelijks opmerkt. Ga eens letten op de houding en gezichtsuitdrukkingen van mensen op je heen. Ben je zakelijk bezig, let goed op de kleine details in die overeenkomst of dat contact.  Details, Details

Maak in gesprekken kleine, maar betekenisvolle gebaren, voeg een persoonlijke noot toe bij je correspondentie. Wees je ervan bewust dat wat je moet weten in de details zit. Let vandaag en de komende dagen op de kleine dingen om je heen. Wees je ervan bewust dat die details tekenen zijn dat er naar je geluisterd wordt, dat ze je in de gaten houden en je helpen. De Spirit is bij je, maar het is aan jou om het te zien. 

In Liefde en Licht.

 

Woensdag 4 November 2015

Dromenveld
‘Je gedachten, gevoelens en je overtuigingen zijn altijd verbonden met je kwaliteiten.’

Wees je eens bewust van alles wat je met je draagt. Alle verborgen, nog nooit gebruikte krachten in je. Het zijn zaden, hele sterke zaden. Wees duidelijk over je gedachten, je gevoelens en je overtuigingen en verwacht dat wat je denkt, voelt en waarvan je overtuigd bent, ook daadwerkelijk kan gebeuren.

Droomveld
Droomveld

Concentreer je vandaag op wat voor jou het beste is, ondanks de kracht die de wereld op je uitoefent om het allemaal anders te doen. Wees overtuigd van je eigen kracht. Wees ervan overtuigd dat de zaden die je zaait tot een mooie oogst leiden die je mag gaan delen.

Je zult oogsten wat je gezaaid hebt. Droom groot, droom mooi, onderneem actie en ga de tuin van je leven binnen…..en ervaar iets buitengewoons.

In Liefde en Licht.

 

Maandag 2 November 2015

Kracht

‘Je ware kracht komt niet alleen door zelfvertrouwen, maar door een oprecht vertrouwen in een hogere macht.’

Deze kaart komt nu niet voor niets. Deze kaart vertelt dat je alles kunt volbrengen, zelfs de taken waar je voor je voor terugdeinst, die je afschrikken. Verbind je met de hogere kracht en channel deze kracht.
Jouw plannen zullen op de proef gesteld worden en verfijnd, je relaties zullen zich verdiepen. Niets kan jou van je ontwikkelingspad afhouden. Omdat de potentie van jouw verbindingen duidelijker wordt, kun je de creatieve energieën die je hebt gebruiken.
Vertrouw op de magie die zich bij jou aan het ontwikkelen is, wees je bewust van je zelfvertrouwen en het vertrouwen in een Hogere Kracht die via jou werkt en niets kan jou weerhouden. Je kunt alles.

In liefde en licht

Kracht
Kracht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.