Weerstand

Voel jij ook wel eens weerstand of blokkade als je iets moet gaan oppakken? Moeite met je er toe zetten om iets te gaan doen?

Zo van dat doen we later wel. Die weerstand. Ik vind het heel vervelend, want ik kan er niets mee. Zou er mee moeten kunnen omgaan, maar lukt om één of andere reden dan toch niet.

Awakening_weerstand

 

 

 

 

 

En wat doe je dan? Niets, laat maar gaan of ga je het toch doen. Het hoeft niet met dingen te zijn, maar kunnen ook verplichte visites zijn, of wat dan ook.

Ik zit nu te hikken tegen een brief die ik aan mezelf mag gaan schrijven voor over een jaar. Wat zet je in zo’n brief, wat wil ik bereikt hebben over een jaar, waar wil ik dan zijn? Ik vind het best moeilijk, maar ik zal er vandaag toch aan moeten geloven. Sommige dingen moeten nu eenmaal en dit is er een van.

Het is een weerstand die ik begrijp. Ik moet weer een stap zetten in mijn leven, weer groeien, mijzelf openstellen voor het leren van nieuwe dingen. Maar ook gaan graven bij mezelf, naar wat ik nu eigenlijk wil in mijn leven. Vooral op spiritueel gebied, gaan kijken wat ik kan.

Het zal geen makkelijke reis worden, maar ben wel benieuwd waar hij gaat eindigen. Een reis diep naar binnen, op zoek naar mijn ware ik, een soulsearch naar wie ik echt ben.

Maar waar ik ook benieuwd naar ben, wie kom ik tegen op deze reis, mijzelf waarschijnlijk nog een paar keer. Maar wie nog meer. Welke zielen kom ik nog meer tegen? Of eigenlijk niet zielen, maar meer wie ben ik geweest in de grote reis van mijn ziel en wie mag ik worden? Ik ga mijn best doen in ieder geval, ik ga op reis.

Namasté

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.