Access Consciousness

De Bars zijn 32 energiepunten op je hoofd die je door lichte aanraking kunt activeren. In deze punten ligt voor jaren aan informatie opgeslagen die voor het overgrote deel alleen maar ruimte inneemt. Door het aanraken van deze punten kun je deze overtollige en overbodige informatie wissen, net zoals je de harde schijf van je computer opruimt.

Deze informatie is daar van onze jeugd af aan opgeslagen, ideeën, je houding naar anderen toe, beslissingen, maar ook angsten en emoties. Wanneer je deze punten ontlaadt door aanraking verwijder je de polaire en elektromagnetische lading. En omdat als je de Bars runt, je deze in beweging brengt, loopt het voor langere tijd door. Na drie weken merken de meeste mensen al een duidelijk effect. Je wordt ontdaan van oude informatie en nieuwe informatie krijgt de kans naar boven te komen, informatie die bij jou opgeslagen lag, maar niet de kans kreeg naar boven te komen.

Ook bij kinderen werkt Bars en wordt o.a. gebruikt bij ADHD en ADD. Het helpt bij psychische problemen, depressies, vragen over gezondheid, relaties of werk. Het kan zelfs blokkades opheffen die met andere middelen of therapieën niet gewerkt hebben.

Het is niet zo dat alles gewist wordt, maar het ruimt heel erg op, waardoor je een andere kijk op het leven krijgt. De Bars representeren verschillende aspecten van je leven, geld, genezing, controle, creativiteit, veroudering, communicatie en nog veel meer.

hoofdpunten

Ben je geïnteresseerd, dan kun je mij altijd bellen voor een afspraak. Op de pagina Contact kun je zien hoe je dat doet.

barsrun